Zoeken naar zelf genieten

Uw zoekactie voor zelf genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nice4u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zelfzekere vrouw
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Zelfzekere vrouw
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Diep intens enkel genieten...
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Diep intens enkel genieten...
gisteren
Stany 46 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Vrouw tussen 40 en 60j gezocht voor spannende leuke momentjes
Hey Ik zoek een toffe (gebonden) vrouw om samen te genieten van gesloten momentjes tijdens de kantooruren. Verlangen om elkaar te zien, weg van de dagelijkse sleur, even in onze eigen bubbel ... Gebonden vrouwen genieten mijn voorkeur, ik begrijp die beter. Leeftijd of uiterlijk is minder belangrijk, goed in je vel zitten wel! Ik ben een sportieve 40 er die geniet van een leuke babbel en elkaar te leren kennen, wat er verder al dan niet kan gebeuren zien we dan wel weer, mijn moto is go with the flow.  
Pleziertje 40 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stouterik
Potente man uit Ninove zoekt stoute meid die op zaterdagnamiddag wilt komen genieten, vertel me jouw fantasie of verlangen... Of gewoon pure lust en losgaan... Ben heel openminded hygiënisch en discreet... Squirters hebben een drupje voor ;)  

Stouterik
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Genieten met 2
Goedemiddag Ik ben 32 jarige. Altijd openminded en ontdekkend geweest en dit wil ik nu graag terug opnemen. Ik ben iemand die de vrouw graag centraal plaatst en zeker laat genieten om erna samen te ontdekken. Zachte lippen en speelse handen om op te warmen. Ik hou graag de touwtjes in handen maar ben geen bull. Ik geniet om te experimenteren en te zien dat we het beide leuk vinden. Zowel standjes, plaatsen… maken het extra spannend. Ik heb eigen bedrijfje en ben heel flexibel ingesteld. Kan ontvangen of verplaatsen. Je leeftijd vind ik minder belangrijk, zolang je maar kan genieten  

Genieten met 2
gisteren
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
gisteren
Sssst 40 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar jou?
Hoi,is er iemand ook opzoek naar een spannende gezellige date om ons relaxed te amuseren en genieten van mekaar en intiem genot! Dit op een respectvolle en vriendschappelijke maar losse vrije manier. Ons laten leiden door de verleiding, aantrekking en opwinding van het moment en tussen ons. Op spannende plekjes in het park, vrije natuur, wagen of welness,kamer.. Wie heeft er zin of interesse? Dit samen met een deftige verzorgde good-and younglooking 40j gast!  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
WIe?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

WIe?
gisteren
Bruno 31 jaar Antwerpen - Lier
Een Good Romance?
Hallo ik ben een verzorgde niet onknappe man en zoek kennis te maken met een lieve vrouw om haar regelmatig te verwennen. Ben jij een vrouw en hou je van een goede massage,een man die de tijd neemt om jou noden en verlangens te beantwoorden? Jou laten genieten dat is mijn genot...Reageer graag met wat info over jezelf..ook rijpere dames mogen reageren. Ruime regio Antwerpen-Mechelen-Lier  
Raphael 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gedachteloos genieten…
Ik ben een klassevolle en sportief gebouwde man, gemillimeterde haren (niet kaal), stoppelbaardje van een dag oud en groene ogen. Ik ben een rustig type, vlot in omgang en ‘easy going’. Ik ben al 17 jaar gelukkig samen met mijn vrouw, maar we kleuren ook graag apart buiten de lijntjes. Dit natuurlijk met elkaars medeweten. Dus bij ons geen stiekem gedoe achter de rug. Een verzorgd voorkomen en hygiëne vind ik belangrijker dan uw leeftijd en type. Ik geniet van het spel in al zijn facetten en pas me dan ook graag aan naar uw wensen. Ik ben mannelijk en speels, terwijl ik geniet van een lang uitgebreid voorspel, van het ‘teasen’ en ´pleasen’, waar uw genot en plezier centraal staat. Indien u open staat om elkaar geregelde te ontmoeten is dit zeker een pluspunt. Ik kijk alvast uit naar uw reactie en misschien tot binnenkort. Groetjes, Raphael Xxx  

Gedachteloos genieten…
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10